Sport met een S. #goforgold

Ben jij sportief? Ben jij sportminded? Ben jij het nieuwe (sport)talent? Adem jij sport?

Sport zit in onze genen! Onze coaches zijn één voor één specialisten in hun vakgebied. Onze coaches vertrekken vanuit jouw talenten en kennis. Competenties staan centraal in onze school. We bereiden jullie voor op een actieve, sportieve en gezonde rol in de maatschappij. Na een schoolloopbaan in onze school ben je in staat om toe te treden tot de arbeidsmarkt of om jouw verdere studieloopbaan aan te vatten.

Het leerproces in onze school start steeds met een sense of urgency die jou prikkelt om met de aangeleerde leerstof aan de slag te gaan. Jij neemt jouw leerproces in handen samen met onze coaches, wij dagen jou constant uit naar een next level, dit voor al onze onderwijsaspecten. Feedback ondersteunt jouw leerproces, zo weet jij steeds hoe ver je staat in jouw persoonlijke ontwikkeling.


Jouw leren is niet gebonden aan tijd en ruimte. Onze school biedt jou alle kansen in een hypermoderne en uitgeruste leeromgeving. Kortom jouw leeromgeving is hybride!

Onze school speelt steeds in op de meest recente onderwijsvernieuwingen. Samen met onze partners: jij als leerling, jouw ouders, experten uit het werkveld, … leer jij in co-creatie. Dit stelt jou in staat om je kennis te delen, te maximaliseren, competenties aan te scherpen en te excelleren in jouw talent(en).

Scroll naar boven