Specialiteitenrestaurant

Gasten in de watten leggen, zowel op culinair vlak als tijdens de bediening. Zorgen dat alle details kloppen, op het bord én in de zaal. Dat leer je in dit specialisatiejaar.

Je leert werken met verfijnde producten en smaakcombinaties, bereidt gerechten op gastronomisch niveau en in de masterclasses leer je o.a. de meest fantastische desserten creëren en verfijnde patisserie maken. In de zaal serveer je cocktails en leer je de knepen van goede koffie en thee. Interessante bedrijfsbezoeken brengen je productkennis en inzicht in de nieuwste horecatrends bij.

Eén dag in de week gaan de praktijklessen door in het didactisch restaurant “De Roerdomp” in Diepenbeek. Afwisselend ben je samen met de Chef of Maître verantwoordelijk voor de bereiding of de bediening van verschillende gastronomische gerechten.

Deze combinatie zorgt er voor dat je je gasten een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. Het creëren van beleving, van concept tot bereiding en bediening, de keukensterren en service heroes van deze opleiding leren het allemaal.

Scroll naar boven