Toerisme

Hou je van reizen, organiseren, vreemde talen, andere landen en culturen? Dan is de studierichting Toerisme vast iets voor jou!
Vanaf het 3de jaar start je met de basisopleiding. In het lessenpakket zitten o.a. kunstgeschiedenis, aardrijkskunde en vreemde talen.

In deze vakken wordt alles door een toeristische bril bekeken. Een stevig pakket algemene vakken verhoogt je slaagkansen als je verder gaat studeren.

In het vak TV Toerisme worden alle aspecten van de toeristische sector bestudeerd: zowel fietstochten, gidsbeurten, onthaalopdrachten, daguitstappen en meerdaagse studiereizen, zowel in binnen- als buitenland komen uitgebreid aan bod.

Toerisme, Public Relations, vreemde talen, aardrijkskunde, kunstgeschiedenisā€¦ ze staan zowel in de 2e als in de 3e graad op je lessenrooster. Wie afstudeert, kan dan ook doorstromen naar heel wat bachelor-opleidingen of kan het 7e Se-n-Se (secundair na secundair) Toerisme en Recreatie volgen. Vanaf het 5e jaar verruim je je praktijkervaring door stages in de toeristische sector.

Scroll naar boven